Инокс Инжeнеринг -  Производство на месингови парапети, профили и детайли.
БГ РУ DE
Начална страница Вход клиенти Продукти в количката Помощ
За насПродуктиУслугиПроизводствоПредставянеДокументиКонтакт
КОИ продукти са с намалени цени?
Производство
Моля, посетете и другите страници в раздел Производство:
Инокс представя
Готови конструкции

Нестандартно изпълнение
Комбинация между инокс и дърво. Колоните са изпълнени от дърво и инокс, ... Продължение...

Нестандартно изпълнение

Материали, използвани при производството

Произвежданите от нас изделия са изключително от доказали се производители със задължителен сертификат за качество, състав и произход. Голяма част от нашите доставчици притежават сертификат за управление на качеството ISO 9001:2000. Консумативните инструменти, с които обработваме част от детайлите, включват проектирани от нас инструменти и ножове с диамантени пластини. Част от заготовките произвеждаме самостоятелно от суровини и материали с потвърден химичен състав и качество – такива са почти всички леярските изделия.

Екология и грижи за опазване на околната среда

Инокс Инженеринг полага големи усилия и постоянни грижи за опазване на околната среда от ненужно нежелано замърсяване. Основната част от нашето производство е съсредоточена в професионален цех за електромеханична обработка на метали. Поради тази причина вредите за околната среда са сведени до минимум.

Ограждащ парапет за яхтаЕдинственият участък, в който съществуват извести проблеми от гледна точка опазване на околната среда, е "Цех полиране". Тук е въведена филтрация на въздуха от микрочастици на пастата с която се полират детайлите и ние работим за допълнителна защита на персонала и околната среда. В употреба е въведена необходимата сертифицирана апаратура за мониторинг, а всички работници носят филтриращи маски.

Изпращане на приятел
Изпращане
Печат
Печат
Начало
Начало
© 2004 Инокс Инжeнеринг. Всички права запазени!
Правна информация
Телефон за контакти +359 (899) 015 155
Електронна поща
Изработено от уеб дизайнер
посещения от май 2006
Карта на сайта