Инокс Инжeнеринг -  Производство на месингови парапети, профили и детайли.
БГ РУ DE
Начална страница Вход клиенти Продукти в количката Помощ
За насПродуктиУслугиПроизводствоПредставянеДокументиКонтакт
КОИ продукти са с намалени цени?
Производство
Моля, посетете и другите страници в раздел Производство:
Инокс представя
Готови конструкции

Обект във Велико Търново
Обект във Велико Търново... Продължение...

Обект във Велико Търново

Материали, използвани при производството

Произвежданите от нас изделия са изключително от доказали се производители със задължителен сертификат за качество, състав и произход. Голяма част от нашите доставчици притежават сертификат за управление на качеството ISO 9001:2000. Консумативните инструменти, с които обработваме част от детайлите, включват проектирани от нас инструменти и ножове с диамантени пластини. Част от заготовките произвеждаме самостоятелно от суровини и материали с потвърден химичен състав и качество – такива са почти всички леярските изделия.

Екология и грижи за опазване на околната среда

Инокс Инженеринг полага големи усилия и постоянни грижи за опазване на околната среда от ненужно нежелано замърсяване. Основната част от нашето производство е съсредоточена в професионален цех за електромеханична обработка на метали. Поради тази причина вредите за околната среда са сведени до минимум.

Ограждащ парапет за яхтаЕдинственият участък, в който съществуват извести проблеми от гледна точка опазване на околната среда, е "Цех полиране". Тук е въведена филтрация на въздуха от микрочастици на пастата с която се полират детайлите и ние работим за допълнителна защита на персонала и околната среда. В употреба е въведена необходимата сертифицирана апаратура за мониторинг, а всички работници носят филтриращи маски.

Изпращане на приятел
Изпращане
Печат
Печат
Начало
Начало
© 2004 Инокс Инжeнеринг. Всички права запазени!
Правна информация
Телефон за контакти +359 (899) 015 155
Електронна поща
Изработено от уеб дизайнер
посещения от май 2006
Карта на сайта