Инокс Инжeнеринг -  Производство на месингови парапети, профили и детайли.
БГ РУ DE
Начална страница Вход клиенти Продукти в количката Помощ
За насПродуктиУслугиПроизводствоПредставянеДокументиКонтакт
ОТКЪДЕ да изпратя нестандартна заявка?
За нас
Моля, посетете и другите страници в раздел За нас:

Производство на парапети и ограждащи конструкции от неръждаеми стомани, месинг и алуминий

Инокс Инженеринг произвежда и предлага парапети и ограждащи конструкции от неръждаеми стомани, месинг и алуминий. Ние проектираме, произвеждаме, изработваме и монтираме разнообразни метални детайли.

Производство и монтаж на противопожарни стълбища

Нашите системи и продукти притежават редица преимущества
Предлагаме на Вашето внимание универсална система на монтажни съединения. Системите от детайли тип Парапет представляват вид конструктор, съставен от голям брой унифицирани и лесни за сглобяване крепежни елементи и декоративни детайли. Чрез тяхното комбинирането е възможно създаването на широка гама конфигурации и проекти на парапети и ограждащи конструкции. Това прави продуктите ни лесни за транспорт, бързи за монтаж и сравнително евтини поради въведената система за серийно производство.

Парапет от инокс вътрешно стълбище, Търговски център Плаза, София

Липса на заварки и видими заваръчни шевове
Сглобяването на конструкциите не изисква заварки – всичките метални детайли се сглобяват по между си с помощта на специални пружинни щифтове и сглобки, а основните крепежни елементи се сглобяват с помощта на види и винтове като само в отделни случаи е предвидено лепене. Не се налага допълнителна обработка по време на монтажа и след него. Стриктната система на производство и контрол гарантират точност на обработените детайли и тръби, както и здравина и естетика на всички наши продукти.

Възможност за бъдещи промени
Готовата конструкция или изделие подлежи на промяна като разширяване, преместване, промяна на конфигурацията и добавяне на нови декоративни елементи по всяко време след монтажа. Шарнирните съединения позволяват сглобка на елементи под произволен ъгъл.

Парапет вътрешно обзавеждане, Хотел Хисар

Здравина и защита от корозия на предлаганите продукти и готови конструкции
При производството на всички елементи се използват изключително висококачествени материали. Неръждаеми метали са се тестват сред химически активни среди и агресивни условия. Основен метал за производство на парапет е неръждаема стомана. Разрешен е за приложение както в градове и по крайбрежия, така и на кораби и химически производства. Неръждаемата стомана позволява изработка освен на парапети и на козирки, огради, покриви, перголи, готови тераси. Суровината е с перфектни характеристики и позволява неограничена гаранция и якост на готовите продукти. Много голям брой държави имат заложен стандарт за парапети, козирки и други конструкции които са исключително и само от неръждаема стомана. Ние сме изградили чрез качеството на нашите продукти от неръждаема стомана имиджа на нашата компания в страни като Англия, Франция и Русия.

Другият материал е месинг, който като необработен материал корозира и образува така наречената "патина". За да защитим от корозия нашите продукти от месинг, ние обработваме повърхността на месинга чрез поцинковане и нанасяме покритие с никел или хром, като по този начин увеличаваме химическата устойчивост на продукта на практика до нивото на неръждаемите метали. Тези продукти обичайно се исползват за интериорни решения поради своята красота, но не се препоръчва тяхното приложение в качеството на външни конструкции.

Най евтиният и неустойчив материал е алуминия. От него произвеждаме детайли за сглобяем парапет, които обаче не могат да бъдат нито сертифицирани, нито гарантирани при тяхната експлуатация. Алуминиевият парапет не може да бъде приложим в активна среда. Например в голямите градове, по морските крайбрежия. Също така, исползването на стоманени (или поцинковани) елементи при неговата сглобка е не допустимо поради факта че: черната стомана (независимо как е обработена тя) встъпва в химична реакция с алуминия и води до неговото разрушаване. Този процес стартира от момента на монтажа на такъв парапет и не може да бъде спрян.

Разнообразни готови решения за всеки вкус

Парапет от инокс за балкони и терасиАко Вие не сте специалист дизайнер, архитект, проектант или строителен инженер, моля посетете раздел Представяне, където са публикувани голям брой готови решения и конструкции тип Парапет, предлагани от Инокс Инженеринг. Чрез нашия интернет сайт можете да научите повече за видовете готови конструкции, конкретните спецификации и особености, както и да направите заявка за такъв тип цялостно решение. Предлагаме на Вашето внимание информация за размерите, теглото, срока за изпълнение и приблизителната цена на готови парапети. В процеса на заявка имате възможност да изпратите снимка или скица на мястото, където бихте желали да монтираме парапет, както и да добавите специфични изисквания към изпълнението.

Най-вероятно за Вас ще е най-удобно да вземете като основа даден тип парапет и да се направите конкретни промени и подобрения по Ваш вкус чрез смяна на свързващи или завършващи елементи. Трябва да отбележим че, при еднакви типове парапет чрез комбинация на покритието на детайлите (метално или месингово например) те изглеждат коренно различно. Възможно е един и същи парапет да бъде "сух и официален" (както в Бургаският Университет) и също така "параден и лъскав" (в Частните къщи) като същевременно всичките характеристики, сред които и цената, остават непроменени.

Изпълнения по поръчка

Вътрешен парапет от инокс за  фитнес зали и хотелиИнокс Инженеринг се стреми непрестанно да обновява и разширява своя каталог от предлагани продукти. Въпреки това ние знаем, че е невъзможно да обхване всички възможни идеи и сме готови да приемем конкретни заявки от страна на проектанти, а защо не и крайни потребители, за изготвяне на нови детайли по оригинална идея. Инокс Инженеринг има възможност за производство по поръчка – проектиране, изготвяне на прототип и тестване на детайл. Предлагаме Ви гъвкави и съвременни условия за развитието на всеки предложен нов детайл – в зависимост от желанието Ви ние можем да откупим продукта и да го добавим в своите каталози, или да го използваме само в производството на Вашия проект.

Как се образува стойността на нов детайл?

Иноксови дръжки и аксесоари за стъклоПринципно всички детайли се остойностяват на база "тегло заготовка" и "цена заготовка" като се добавят всички операции (машинно часове, човеко часове), покритие (вид, дебелина, крайна повърхност) и опаковка (специални кашони, сепаратори, фолио, прокладки, мека опаковка или друго). Отношение към крайната цена на всеки детайл има и количеството бройки по поръчка. В най-често формулата за изчисляване стойността на нов детайл от серия Парапет (съпоставим със серийното производство) е следната:

  • Геометрия и размери на заготовката преди механична обработка на детайла.
  • Разчет на обемно тегло на заготовката умножено по цената за 1 кг суровина (прът, пресован материал, насипен материал, лист, профилен лист или друго).
  • Получената сума включва всички операции, покрития, стандартна опаковка и ДДС.

Нашата практика за започване на работа по нестандартна поръчка е следната:

  • Получаване на описание с основните размери и предназначение на детайла и количество.
  • Изготвяне в рамките на няколко работни дни на конкретен отговор с цена, срок на изпълнение и възможност за подобрения.
  • Потвърждаване на заявката и заплащането на 50% от стойността й авансово.
  • Изработка и доставка на заявката в указаният срок на място, посочено от клиента. Транспортни разходите извън страната се заплащат от клиента, а доставката се поема от компания, посочена от клиента.

Нестандартни изпълнения за вътрешно обзавежданеАко имате въпроси и желаете да изпратите конкретни оферти за нестандартно изпълнение, моля обърнете се директно към нашия офис или изпратете запитване по интернет от тази форма.

Изпращане на приятел
Изпращане
Печат
Печат
Начало
Начало
© 2004 Инокс Инжeнеринг. Всички права запазени!
Правна информация
Телефон за контакти +359 (899) 015 155
Електронна поща
Изработено от уеб дизайнер
посещения от май 2006
Карта на сайта